وسایلی که در هنگام خاموشی برق مصرف می‌کنند!


به گزارش برق نیوز، اصلا جای تعجب نیست که وقتی دستگاه‌های الکتریکی روشن هستند، از برق استفاده می‌کنند. اگرچه که همه این لوازم تا زمانی که آن‌ها را خاموش نکنیم، هنوز از الکتریسیته استفاده می‌کنند. در حقیقت بیش از ۱۰ درصد از قبص برق ما برای دستگاه‌هایی است که شاید خیلی وقت‌ها از آن‌ها استفاده نمی‌کردیم، اما روشن بودند. در نتیجه ماهانه پول زیادی از قبض برق نشان دهنده میزان هدررفت انرژی است.

بنابراین، چرا دستگاه‌های الکترونیکی حتی در زمان خاموشی نیز انرژی مصرف می‌کنند؟ هنگامی که وسیله‌ای به پریز برق وصل شود، حداقل مقدار کمی انرژی مصرف می‌کند. برای بسیاری از دستگاه ها، این مقدار کم انرژی؛ قابل توجه خواهد بود. در این قسمت از قصد داریم تا رایج‌ترین لوازم خانگی را که حتی در حالت خاموشی نیز برق مصرف می‌کنند و همچنین راهکار‌هایی برای کاهش میزان ردپای محیط زیستی آن‌ها معرفی کنیم.

لوازم الکترونیکی که زمان خاموشی برق مصرف می‌کنند:

۱- گیرنده دیجیتال تلویزیون
با وجود قابلیت ضبط تصویر دیجیتال (PVR) در برخی از تلویزیون‌ها و البته تمامی گیرنده‌های دیجیتال تلویزیون می‌توان به راحتی و به طور خودکار فیلم‌ها و تصاویر مورد علاقه تان را ضبط کنید و در زمان دلخواه به تماشای آن‌ها بنشینید، اما این امر بدون برق امکان پذیر نمی‌باشد. علاوه بر این، برای آماده شدن دریافت سیگنال از راه دور نیز نیاز به انرژی دارد.

۲- روتر و مودم
مودم به اینترنت متصل خواهد ماند و روتر به طور مداوم سیگنال وای فای را پخش می‌کند، حتی وقتی هیچ دستگاهی به آن متصل نباشد.

۳- تلویزیون

آیا تا به حال به چراغ قرمز تلویزیون حتی در زمان خاموشی توجه کرده اید؟ این فقط یک علامت است که نشان می‌دهد هنوز هم از انرژی استفاده می‌کند. بسیاری از تلویزیون‌های جدید دارای قابلیتی هستند که می‌توانند به طور خودکار توسط دستگاه‌های دیگر یا صدای شما روشن شوند که برای روشن شدن از طریق کنترل نیز نیاز به تامین انرژی دارد.

۴- پخش کننده بلو-ری / دی وی دی
این دستگاه‌ها معمولا زمان را نمایش می‌دهند و بنابراین همیشه برای اینکه نمایشگر‌های ال‌ای دی خود را روشن نگه دارند، از انرژی استفاده می‌کنند. به علاوه این که برای دریافت سیگنال از راه دور نیز باید روشن باشند.

۵- کامپیوتر
هنگام خاموش کردن کامیپیوتر، در واقع بسیاری از ما آن را خاموش نمی‌کنیم بلکه آن را در حالت آماده باش یا هایبرنت قرار می‌دهیم. در این زمان کامپیوتر در حالت کم مصرف نگه داشته می‌شود تا برنامه‌ها فعال بمانند و هنگام کار با آن به سرعت روشن شوند. این امر همچنین در زمانی که دکمه خاموش/ روشن آن زده نشود نیز صادق است، زیرا در حالت آماده باش برای دریافت سیگنال از سوی شما می‌باشد.



۶- تلفن‌های بی سیم
یک تلفن بی سیم، هم باید تلفن را شارژ کند و هم ارتباط بی سیم را بین تلفن و پایه آن حفظ کند.

۷- کنسول‌های بازی ویدئویی
در حالی که از آخرین دوره بازی شما می‌گذرد، اما کنسول شما هنوز هم مشغول است. ویژگی‌هایی مانند به روز رسانی خودکار نرم افزار و خاموش نکردن کامل بازی به منظور از سرگیری سریع، به طور مداوم از انرژی به طور نهان استفاده می‌کند.

۸- سیستم صوتی
اگر استریو شما ساعت داخلی دارد، به طور مداوم برای حفظ زمان از انرژی استفاده می‌کند.



۹- دستگاه چاپگر
این مورد مخصوصا در مورد افرادی است که چاپگر‌ها را در حالت آماده باش می‌گذارند بنابراین مجبور نیستند تا برای هرکار چاپی، دستگاه را روشن کنند. چاپگر‌های فعال بی سیم نیز باید سیگنال وای فای فعال را حفظ کنند که باعث می‌شود انرژی بیشتری مصرف کنند.

۱۰- مایکروویو
حتی زمانی که مایکروویو مشغول داغ کردن غذا نیست، اما یک زمان برای نمایش دارند که انرژی زیادی را مصرف می‌کند.

۱۱- شارژر گوشی
قطعا این که یک کابل و یک سری شارژر را داشته باشید و به گوشی وصل کنید، کار راحت تری است، اما اگر این که بعد از جدا کردن از گوشی، هنوز شارژر داخل برق باشد، به طور مداوم انرژی را می‌گیرد. این موضوع زمانی که گوشی کامل شارژ شده، اما هنوز به برق وصل است، هم اتفاق می‌افتد.



ارسال نظر


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.