«محسن طرزطلب» افزود: سه نیروگاه قدیمی تهران که بازدهی پایینی دارند، اما اجبار به استفاده از این نیروگاهها در تابستان به دلیل افزایش شدید مصرف برق وجود دارد تا خاموشی ایجاد نشود، که در نظر داریم آنها را جایگزین کنیم.
وی ادامه داد: نیروگاههای طرشت و بعثت به دلیل عمر طولانی، آلایندگی و مصرف آب زیادی دارند و برهمین اساس تلاش براین است که ضمن کاهش آلایندگی آنها، میزان مصرف آب نیز در این نیروگاهها کاهش داده شود بنابراین طرح جایگزینی این نیروگاهها با جدیت دنبال میشود.
مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی خاطرنشان ساخت: روش کار برای جایگزینی نیروگاهها بر این اساس است که در مرحله نخست تاسیسات و تجهیزات جدید مورد نیاز خریداری شده و سپس کار نصب انجام و پس از نصب و راه اندازی نیروگاههای موجود جمع آوری شود.
طرزطلب ادامه داد: امکان جمع آوری نیروگاههای موجود به دلیل روند طولانی وارد مدارشدن نیروگاه جدید و نیز نیاز شدید تهران به برق این نیروگاهها قبل از اتمام کار نیروگاه جدید فراهم نیست بنابراین نیروگاه جدید درکنار نیروگاه فعلی احداث میشود و با راه اندازی کامل آن نیروگاه فرسوده فعلی جمع آوری خواهد شد.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی ایران گفت: روند اجرای این پروژه دوسال زمان میبرد و ۶۰ مگاوات نیروگاه جدید به تدریج جایگزین نیروگاه فعلی در طرشت خواهد شد.
طرزطلب ادامه داد: تمهیداتی نیز در مورد نیروگاه ری اندیشیده شده وچندی پیش مجبور شدیم به دلیل مسیربحرانی شدن بخش پست نیروگاه یک مناقصه برگزار و پیمانکار ایرانی برنده شد و کار خود را آغاز کرده است.
وی گفت: همانطور که قول داده بودیم در پاییز عملیات اجرایی نیروگاه ری با یک ساز و کاری آغاز شود که عملیاتی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی ایران افزود: اتفاق نظر در باره نیروگاه بعثت هم آن است که این نیروگاه نیز جایگزین شود و بر همین اساس در همکاری با سازمان حفاظت از محیط زیست دنبال دریافت مجوز برای این نیروگاه بوده تا اجازه دهد یک نیروگاه جدید با راندمان بالا جایگزین شود.
طرزطلب ادامه داد: اکنون گزارشهایی را که سازمان حفاظت از محیط زیست درخواست کرده درحال آماده سازی و ارسال است و به محض دریافت مجوز این امر در نیروگاه بعثت انجام میشود.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی ایران یازدهم مردادماه گفت: فرایند بازنشستهکردن نیروگاههای فرسوده در دستور کار قرار داشته و این روند در تهران و با تامین اعتبار یکی پس از دیگری اجرایی میشود.