تبدیل وضعیت۹۲۲ نفر از کارکنان شرکت‌های وابسته برق حرارتی/برگزاری آزمون در مهر امسال


به گزارش برق نیوز، احمد غرویان به شرایط لازم برای تغییر حالت اشتغال کارکنان شر‌کت‌های زیرمجموعه برق حرارتی اشاره کرد و افزود: ملاک انتخاب افراد در مرحله اول داشتن شرایط لازم اعم از سابقه، شرایط احراز و رضایت عملکرد برای تغییر حالت اشتغال است.

وی افزود: در مرحله دوم شرکت در آزمون عمومی و کسب حداقل ۵۰ درصد امتیاز آزمون و در مرحله سوم نیز حضور در مصاحبه تخصصی و کسب حداقل ۷۰ درصد امتیاز، ملاک انتخاب نفرات برگزیده خواهد بود.

مدیرکل دفتر توسعه منابع انسانی و آموزش شرکت تولید نیروی برق حرارتی تاکید کرد: در مرحله پایانی انتخاب نفرات نهایی از مجموع امتیازات آزمون، مصاحبه و امتیازات خاص متناسب با سهمیه‌ها انجام خواهد شد.

غرویان خاطرنشان کرد: داوطلبان شرکت در آزمون عمومی بایستی حداقل پنج سال (۱۸۲۵ روز) سابقه کار مورد تایید در شرکت‌های پیمانکاری طرف قرارداد با شرکت مدیریت تولید برق محل خدمت، منوط به پرداخت حق بیمه و وجود مستندات مربوط به قرارداد شرکت مدیریت تولید با شرکت پیمانکار را داشته باشند.

مدیرکل دفتر توسعه منابع انسانی و آموزش شرکت تولید نیروی برق حرارتی اضافه کرد: همچنین دارا بودن شرایط احراز شغل مورد درخواست براساس طرح طبقه‌بندی مشاغل (مدرک تحصیلی، رشته تحصیلی مرتبط و ...) و همچنین رضایت شرکت ذیربط از عملکرد متقاضی برای شرکت در آزمون الزامی است.

وی به سهمیه‌های اختصاص یافته برای این آزمون اشاره کرد و افزود: براساس آیین‌نامه ابلاغی وزارت نیرو امتیاز آزمون عمومی برای ایثارگران با ضریب ۱.۲۵ (یک ممیز بیست و پنج صدم) محاسبه خواهد شد. همچنین امتیاز آزمون عمومی معلولان، همکاران حادثه دیده در حین ماموریت یا حوادث ناشی از کار و فداکاران صنعت با ضریب ۱.۲ (یک ممیز دو دهم) و زنان سرپرست خانوار با ضریب ۱.۱۵ (یک ممیز پانزده صدم) اعمال خواهد شد.

غرویان با تاکید بر اینکه آماده‌سازی لیست متقاضیان واجد شرایط و صحت‌سنجی اطلاعات در حال انجام است، ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته آزمون عمومی روز پنج‌شنبه، ۱۰ مهر‌ماه امسال برگزار و نتایج آزمون نیز پایان همان ماه اعلام خواهد شد. همچنین اطلاعات تکمیلی در این ارتباط نیز به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.



ارسال نظر


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.