به گزارش برق نیوز، رضا اردکانیان با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به سال جهش تولید افزود: وزارت نیرو مسئول تأمین، تولید و عرضه دو کالا اساسی یعنی آب و برق در کشور است.
وی اظهار داشت: این وزارتخانه در وهله اول باید نیازهای متعارف بخشهای خانگی، خدماتی، تجاری و تولیدی کشور را فراهم کند.
وزیر نیرو گفت: با توجه به برنامههای توسعهای که در مملکت طراحی و در حال اجرا است، این وزارتخانه علاوه بر تأمین نیازهای متعارف جامعه مسئولیت بستر سازی برای توسعه بخشهای خانگی، خدماتی، تجاری و تولیدی را نیز بر عهده دارد.
وی افزود: امسال جهش تولید برنامه کاری تمامی دستگاهها در کشور است؛ یعنی نیازمند یکی از اصلیترین زیرساختها یعنی موضوع انرژی هستند.
اردکانیان بیان داشت: برنامههای امسال اغلب در سال قبل طراحی شده است؛ اما با توجه به نامگذاری سال تغییرات مقدوری در این برنامهها برای توسعه و سرعت بخشیدن فعالیتها خواهیم داشت.
وی ادامه داد: کار این وزارتخانه برای رسیدن به اهداف جهش تولید شامل دو بخش «ساخت و سازها» و «ساز و کارها» است.
وزیر نیرو گفت: منظور از ساخت و سازها اینکه این وزارتخانه تا تابستان امسال برنامه دارد سه هزار و ۸۰۰ مگاوات دیگر به ظرفیت تولید برق کشور اضافه کند.
وی افزود: ایران با ۸۳ میلیون نفر جمعیت ۸۳ هزار مگاوات ظرفیت تولید برق منصوبه دارد یعنی به ازای هر ایرانی ۱۰۰۰ وات نیروگاه در کشور ساخته شده که این شاخص بسیار مهم و تعیین کنندهای در برنامههای عمران و توسعه مملکت است.
اردکانیان اظهار داشت: به طور کلی تا تابستان امسال ۳۸ طرح بزرگ آب، برق و فاضلاب در کشور افتتاح میشود که برای تکمیل این طرحها ۶ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری خواهد شد.
وی گفت: همچنین در بخش ساخت و سازها بستر سازیهای لازم هم در بخش آب هم در بخش برق انجام شده و به امید خدا همه نیازهای بخشهای تولیدی کشور در صنعت، معدن، کشاورزی و ... را جوابگو خواهیم بود.
وزیر نیرو افزود: این وزارتخانه در بخش ساز و کارها که راجع به آن کمتر صحبت میشود و اثرات آنها فوق العاده زیاد است، هم برنامههای مختلفی دارد که مسیر تولید در کشور سهلتر و سریعتر صورت گیرد و به اصطلاح راندمان تولید افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: امسال برای نخستین بار شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی که در هر استانی دو شرکت بود تبدیل به یک شرکت شده است.
اردکانیان تصریح کرد: این به معنای چابک شدن سیستم اداری، برنامه ریزی و اجرایی در بخش آب و فاضلاب هر استان است یعنی نیروی انسانی، تجهیزات، منابع مالی و به یک معنا همه ظرفیتهای موجود یک کاسه، سرعت کار بیشتر و گردش کار سریعتر میشود.
وی یادآور شد: علاوه بر این اصلاحات ساختاری دیگری هم در جهت کوچک کردن، چابک سازی و کوتاه شدن مسیرهای کار انجام خواهیم داد تا تعداد وسیعی از فرصتهای شغلی برای جوانان کارآمد و متخصص جامعه فراهم شود.
- روابط عمومی و دبیرخانه
- 1399/01/10 15:32:23
- 420