رئیس جمهور همچنین با دستور به وزیر نیرو برای تسریع در روند تکمیل دو سد استان، خبر داد که 14 هزار واحد مسکونی روستایی و شهری آسیب دیده در مناطق سیلزده این استان بازسازی خواهد شد.
وی با بیان اینکه حضور در یک روستای مرزی در 20 الی 25 کیلومتری مرز در روستای کلانی برای من لذت بخش بود، اظهارداشت: مردم این استان مخصوصا آنهایی که در مناطق مرزی هستند انسانهای با غرور، با ایمان و مقاومی هستند که باوجود سیلاب و مشکلاتی که برای آنها پیش آمده بود، خم به ابرو نیاوردند و آنچه ما از مردم شنیدیم، خوبی و نیکویی بود و این جای قدردانی دارد.
روحانی خاطرنشان کرد: نکتهای که ستاد مدیریت بحران و آقای نجار نوشته بودند که وقتی به روستاها کمکرسانی میکردند، روستاهایی که نیاز بالایی نداشتند، چیزی از آنها نمیگرفتند و میگفتند ببرید در فلان روستا که آنها نیاز بیشتری دارند، این بیانگر غیرت، صمیمیت و برادری مردم استان است و واقعا جای قدردانی دارد.
رئیس جمهور با بیان اینکه مردم در سراسر دنیا با حوادث طبیعی مواجه میشوند،گفت: حوادثی مانند طوفان، سونامی، زلزله، سیل و آتشسوزی در همه جای دنیا وجود دارد و حتی یک کشور پیشرفته هفتهها گرفتار آتشسوزی جنگلهاست و نمیتواند آنرا مهار کند با اینکه همه امکانات و پول در اختیارشان قرار دارد و یا در یک کشوری مثل آمریکا که دارای ثروت و امکانات زیادی هستند، وقتی طوفان میشود تا ماهها مردم مشکل برق دارند.
روحانی خاطرنشان کرد: افتخار میکنم به همه مسئولان جمهوری اسلامی ایران، از مردم بزرگوار این کشور تا نیروهای مسلح و خادمان دولت، بهخاطر اینکه ما بعد از گذشت یک هفته میگوییم مشکل برق در این استان حل شده و امروز روستایی نداریم که دارای قطع برق باشد. روستاهایی هم که مشکل آب داشتند اکثر آنها مشکلاتشان رفع شده و این به معنای کار و تلاش و زحمت پیگیر است.
رئیس جمهور اضافه کرد: اینکه در این حادثه بهرغم مشکلات زیادی که داشت، آسیب جانی نداشتیم برای مردم، دولت، نیروهای مسلح و هم برای نیروهای امدادی، هلال احمر، اورژانس، ستاد بحران، استانداری و فرمانداری، افتخار است. به هر حال در حادثه قبلی در سال 86 در این استان، حدود 15 نفر از عزیزان جان باختند که میزان بارندگی و سیلاب خیلی کمتر بود، اما در این سیلاب بزرگ، از نظر جانی صدمهای نداشتیم که جای شکرگزاری دارد.