بهر‌ه‌برداری از 85 پروژه بزرگ صنعت آب و برق در 18 استان کشور

بهر‌ه‌برداری از 85 پروژه بزرگ صنعت آب و برق در 18 استان کشور


به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، در برنامه رونمایی از این پویش که در روزهای 5 و 26 شهریور و 13 و 15 مهر به ترتیب به استان‌های خراسان جنوبی و کهگیلویه و بویراحمد و در ادامه به زنجان و چهارمحال و بختیاری انجام شد، در مجموع 19پروژه به بهره‌برداری رسید که یک پروژه از این تعداد با سرمایه‌گذاری 50 میلیارد تومان با حضور معاون اول رئیس جمهوری و مابقی شامل هشت پروژه با سرمایه‌گذاری 166میلیارد تومان در استان کهگیلویه و بویر احمد، سه پروژه با سرمایه‌گذاری 154میلیارد و 200 میلیون تومان در زنجان و هفت پروژه دیگر با 102 میلیارد تومان در استان چهارمحال و بختیاری با حضور وزیر نیرو انجام شد.
در هفته‌های نخست تا سوم این پویش که در روزهای ۱۶، ۲۳ و ۳۰ مهر به استان‌های تهران، ایلام و قم اختصاص داشت به ترتیب دو پروژه با سرمایه‌گذاری ۶۵ میلیارد تومان، یک پروژه با سرمایه‌گذاری ۳۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان و چهار پروژه با سرمایه‌گذاری ۱۵۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان با حضور وزیر نیرو در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.
همچنین در هفته چهارم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در روز ۱۴ آبان، چهار پروژه با سرمایه‌گذاری ۴۹۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.
در هفته پنجم این پویش نیز که در روزهای ۱۹ و ۲۰ آبان صورت گرفت، با حضور رئیس جمهوری و در استان‌های یزد و کرمان به ترتیب 22 پروژه با سرمایه‌گذاری 217 میلیارد و 200 میلیون تومان و پنج پروژه با سرمایه‌گذاری 1801 میلیارد تومان در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.
دستاورد هفته ششم این پویش که ۲۷ آبان امسال با حضور وزیر نیرو به استان سمنان انجام شد بهره‌برداری دو پروژه با هزینه ۸۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بود.
همچنین در چارچوب هفته هفتم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران در ۶ آذر امسال و در جریان سفر رئیس جمهوری به استان آذربایجان شرقی یک پروژه با سرمایه‌گذاری ۹۶۰ میلیارد تومان و یک پروژه دیگر در هفتم آذر با حضور وزیر نیرو در استان فارس با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.
هفته‌های هشتم و نهم پویش نیز در روزهای ۱۹ و ۲۶ آذر به استان‌های کرمانشاه و کردستان اختصاص داشت که به ترتیب با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر نیرو، چهار پروژه با سرمایه‌گذاری ۱۳۵۸ میلیارد و ۲00 میلیون تومان و چهار پروژه با اعتبار ۵۷۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان عملیاتی شد.
روزهای دوم، سوم و پنجم دی نیز شاهد عملیاتی شدن این پویش به ترتیب در استان های بوشهر، خراسان رضوی و گیلان بود که به ترتیب یک پروژه با سرمایه‌گذاری ۱۴ میلیارد تومان با حضور معاون اول رئیس جمهوری، ۱۲ پروژه با سرمایه‌گذاری ۵۵۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان و سه پروژه دیگر با سرمایه‌گذاری ۱۴۵ میلیارد تومان هر دو با حضور وزیر نیرو به بهره‌برداری رسید.
در پایان ایستگاه دهم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، در بخش سد و شبکه‌های آبیاری و زهکشی، علاوه بر چهار سد بزرگ، در سطح ۴۰۴ هزار و ۳۰۰ هکتار اراضی کشاورزی نیز شبکه‌های آبیاری و زهکشی در چهار استان کشور با مجموع سرمایه‌گذاری ۷۶۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.
همچنین در این مدت پنج نیروگاه حرارتی با ظرفیت 544 مگاوات در سه استان کشور با سرمایه‌گذاری ۳ هزار و ۴۳ میلیارد تومان و ۶ نیروگاه تجدیدپذیر با ظرفیت ۲۳۱ مگاوات در پنج استان دیگر با سرمایه‌گذاری یک‌هزار و 562 میلیارد تومان در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.
بهره‌برداری ۲۸ پروژه در بخش پست‌ها و خطوط انتقال برق در ۱۰ استان کشور با سرمایه‌گذاری ۹۲۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هم از دستاوردهای پویش در پایان ایستگاه دهم بوده است.
در این مدت همچنین ۱۶ مجتمع آبرسانی برای تامین آب شرب ۳۸۲ روستا با جمعیت ۱۷۰ هزار نفر در ۱۰ استان کشور مورد بهره‌برداری قرار گرفت که برای این بخش نیز در مجموع ۱۴۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
بهره‌برداری هشت تصفیه‌خانه فاضلاب با پوشش ۳۲۰ هزار نفر در پنج استان کشور با سرمایه‌گذاری ۱۴۰ میلیارد تومان و پنج تصفیه‌خانه آب با پوشش ۵۱۳ هزار نفر در چهار استان کشور با سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیارد تومان، دیگر دستاوردهای پویش در پایان هفته دهم به‌شمار می‌رود.
در این 10هفته همچنین ۱۳ پروژه در بخش خطوط آبرسانی شهری، سیستم بازچرخانی و سامانه گندزدایی در پنج استان کشور با سرمایه‌گذاری ۲۲۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.
این پویش که تاکنون در ۱۸ استان کشور با هدف بهره‌برداری از ۲۲۷ پروژه تا پایان سال جاری برنامه‌ریزی و عملیاتی شده، با سرمایه‌گذاری ۳۳ هزار میلیارد تومان ادامه خواهد یافت.



ارسال نظر


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.