مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی:ظرفیت بزرگ دریایی کشور قابل تحریم نیست/ ورود کشتی ۷۳ هزار تنی ذرت به چابهار

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی:ظرفیت بزرگ دریایی کشور قابل تحریم نیست/ ورود کشتی ۷۳ هزار تنی ذرت به چابهار


محمد راستاد در مراسم افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی دریایی ایران اظهار داشت:‌ تحریم‌ها نمی‌تواند ظرفیت بزرگ دریایی ایران را حذف کند پیش از این هم ما تجربه تحریم‌ها را داشتیم و توانستیم به خوبی نیاز کشور را برای واردات و صادرات حفظ کنیم.

وی ادامه داد:‌ ناوگان نفتکش ما همواره رتبه‌های اول تا سوم دنیا را داشته است و  کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران هم رتبه سیزدهم دنیا را دارد و اینها همه ظرفیت بزرگی است که حذف آنها از قابلیت دریایی جهان فقط توهم برخی کشورهای منطقه و فرامنطقه‌ای است. 

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: ما به واسطه توان داخلی بالا، از تحریم‌های اخیر هم عبور می‌کنیم، در این مرحله تحریم‌ها مراجع بین‌المللی هم با آمریکا همراه نیستند، در همین اجلاس اخیر سازمان جهانی دریانوردی، اعمال تحریم‌ها درباره فعالیت‌های دریایی کشور در واقع نوعی مخالفت با روح کنوانسیون‌های دریایی اعلام شد. 

راستاد ادامه داد: امیدواریم بخش دریایی کشور هر چه بیشتر بتواند از توان داخلی بهره ببرد.

وی بیان کرد: به تازگی سازمان بنادر و دریانوردی توانسته است با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان، طراحی‌ و تولید سیستم «تصمیم بار کشتی» را اجرا کند که از نمونه خارجی مدرن‌تر و ارزان‌تر است و مشاور خوبی برای ورود و خروج ایمن و مناسب کشتی‌ها به بنادر است. 

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: روز چهارشنبه هفته جاری در مراسمی تفاهم‌نامه یا قرارداد ۱۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بنادر تجاری کشور منعقد می‌شود. 

وی افزود: همچنین در آخرین مراحل انعقاد قرارداد احداث بزرگترین پایانه تمام‌مکانیزه مواد معدنی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بندر شهید رجایی هستیم.

راستاد با تأکید بر اینکه ما پاسخگوی نیازهای کشورهای پیرامونی هم هستیم، افزود: در این باره می‌توان به موافقتنامه دالان ترانزیتی ایران - هندوستان - افغانستان اشاره کرد که شورای هماهنگی آن برگزار شد و کمیته پیگیری آن در بندر چابهار برگزار خواهد شد. همچنین در بستری در قالب تفاهم‌نامه منعقد شده است که کشورهای دیگر هم به این دالان ملحق شوند. 

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: ظرفیت بندر چابهار از ۲ میلیون تن به ۸.۵ میلیون تن در سال ارتقا یافت و در ۸ ماه امسال ۴۰ درصد رشد فعالیت در این بندر نسبت به مدت مشابه سال قبل داشتیم. 

وی گفت: در دو هفته اخیر شاهد ورود بزرگترین کشتی که تاکنون به بندر چابهار وارد شده بود هستیم؛ کشتی با ظرفیت ۷۳ هزار تن محموله فله ذرت وارد بندر چابهار شده است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: تجهیز پایانه کانتینری بندر شهید رجایی و گنتری‌کرین‌های آن با ۱۰۴ میلیون یورو و ترانس‌تینرها با ۲۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری انجام و نصب شد. 

وی اظهار داشت: در بندر چابهار کشتی با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن امکان ورود به این بندر را دارد.



ارسال نظر


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.