روند کلی اخذ مجوز و احداث نیروگاه خورشیدی

روند کلی اخذ مجوز و احداث نیروگاه خورشیدی


روند اخذ مجوز و پروانه های لازم برای احداث نیروگاه خورشیدی در زیر آمده است.اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتری هستید،با همکاران ما تماس حاصل
فرمایید.
لازم به ذکر است که روند زیر برای کسب مجوز نیروگاه های خورشیدی با توان تولید بیش از 20کیلووات بر ساعت می باشد.نیروگاه های خانگی که ظرفیت کمتر از 20کیلووات را دارند نیاز به کسب هیچ کدام از مجوز های عنوان شده ندارند.
051-38660882


1-ثبت نام و صدور : متقاضیان احداث نیروگاه تجدیدپذیر خصوصی در قدم اول باید کاربرگ های مربوطه را که از درگاه الکترونیکی سانا قابل دریافت می باشد به همراه نامه درخواست کتبی که در آن نوع،ظرفیت و محل احداث پروژه مشخص گردیده را همراه با مستندات مربوط به شرکت نظیر اساسنامه،روزنامه رسمی و آگهی تغییرات ثبتی شرکت و مختصات ساختگاه نیروگاه را به دفتر مشارکت های بخش غیردولتی سانا ارسال نمایند تا پروانه برای پروژه مربوطه صادر گردد.

2-مجوز اتصال به شبکه : حهت اخذ مجوز با در درست داشتن پروانه احداث معتبر و معرفی نامه از سازمان انرژی های نو ایران به شرکت توزیع نیروی برق یا شرکت برق منطقه ای محل احداث نیروگاه مراجعه نمایند.

3-مجوز استفاده از زمین : در صورت اجاره زمین از سازمان منابع طبیعی،جهت اخذ مجوز استفاده، با در درست داشتن پروانه احداث معتبر و معرفی نامه از سازمان انرژ های نو ایران به سازمان امور اراضی مراجعه نمایید و در صورت مالکیت یا اجاره از اشخاص ، مستندات مربوطه را ارائه نمایید.

4-مجوز محیط زیست : جهت اخذ مجوز محیط زیست با در دست داشتن پروانه احداث معتبر و معرفی نامه از سازمان سانا به اداره کل حفاظت از محیط زیست محل احداث نیروگاه مراجعه نمایید.

5-مبادله قرارداد : پس از احذ مجوز های ذکر شده قرارداد مبادله با متقاضی بسته خواهد شد تا عملیات اجرایی احداث آغاز گردد.

6-احداث نیروگاه : مدت زمان عملیات اجرایی حداکثر 30ماه برای انواع زیست توده،زمین گرمایی و آبی کوچک، 24ماه برای انواع بادی و بازیافت تلفات حرارتی در فرآیند های صنعتی و حداکثر 15ماه برای انواع مزرعه خورشیدی از زمان ابلاغ قرارداد می باشد.در صورت تاخیر،آخرین نرخ پایه مصوب وزارت نیرو در تاریخ شروع بهره برداری تجاری و یا نرخ مذکور در قرارداد هرکدام که کمتر باشد، برای باقی مانده قرارداد ملاک عمل خواهد بود.

7-بهره برداری تجاری و خرید تضمینی : پس از احداث و بهره برداری از نیروگاه، خرید تضمینی برق طبق مفاد قرارداد انجام شده و کلیه پرداخت ها بر اساس صورتحساب ارائه شده توسط متقاضی، بصورت ریالی و ماهیانه صورت خواهد گرفت.

علاوه بر موارد بالا، در جدول زیر لیست قیمت خرید تضمینی برق از انواع نیروگاه های تجدیدپذیر آمده است.


جهت دریافت کاربرگ های مربوطه نیز می توانید با مراجعه به آدرس سایت ساتبا به نشانی زیر اقدام به دانلود کاربرگ نمایید.

www.satba.gov.ir/pt/guidance/guidance/investment



ارسال نظر


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.