وی با بیان اینکه برنامهریزی برای تابستان ۱۴۰۱ از سال گذشته آغاز شده، از تدوین ۱۰۰ برنامه با دستور وزیر نیرو برای آمادگی و عبور موفق از تابستان سالجاری خبر داد.
حائری اضافه کرد: این ۱۰۰ برنامه شامل ۳۸ برنامه مربوط به تولید برق و واحدهای نیروگاهی، ۳۱ برنامه مدیریت مصرف و تقاضای مؤثر، ۱۶ برنامه برای آمادگی مطلوب شبکه برق و ۱۵ برنامه نیز برای مدیریت هماهنگی با استانها است.
وی با بیان اینکه ۶ هزار مگاوات تابستان امسال به مدار خواهد آمد، گفت: از این رقم حدود ۴۵۰۰ مگاوات از بخش نیروگاههای حرارتی، ۵۰۰ مگاوات مربوط به نیروگاههای تجدیدپذیر و حدود ۱۱۱۳ مگاوات نیز با استفاده از شرکتهای دانش بنیان ارتقا داده شده و به مدار خواهد آمد.
معاون برق و انرژی وزیر نیرو با اشاره به برنامه تعمیرات ۱۰۳ هزار مگاواتی خاطرنشان کرد: حدود ۷۵ درصد برنامه تعمیرات نیروگاهها انجام شده و انشاءالله تا پایان اردیبهشتماه به طور کامل انجام خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به برنامههای صنعت برق برای تابستان سالجاری، افزود: بازسازی کامل واحدهای حادثه دیده و رفع کاهش تولید، استفاده از تمامی ظرفیت مولدهای کوچک و بزرگ خارج از وزارت نیرو، مجهز کردن کلیه مصارف دیماندی و همچنین مشترکان خانگی پرمصرف به کنتورهای هوشمند، نصب تجهیزات LOT جهت کنترل از راه دور مصارف ادارات و نهادهای عمومی پر مصرف، تعدیل روشنایی بزرگ راهها و جایگزینی لامپهای LED برای روشنایی معابر و جمعآوری مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز از جمله ۱۰۰ برنامهای است که در سالجاری انجام خواهد شد.
معاون برق و انرژی وزیر نیرو خطاب به مدیران صنعت برق در استانها، گفت: فرمانده شبکه، دیسپاچینگ ملی است. دستور دیسپاچینگ ملی از لحاظ بهرهبرداری بالاتر از سایر دستورات است.
حائری همچنین با اشاره به هماهنگی با استانها و مسئولان استانی، از برنامهریزی برای اطلاعرسانی مستمر، آموزش و آگاهسازی مشترکان و مبادله تفاهمنامههای مدیریت مصرف با صنایع کشاورزی، ادارات و بخش تجاری به میزان ۴۰۰ مگاوات خبر داد.
وی در پایان خطاب به مدیران صنعت برق در استانها، بر ضرورت آمادگی گروههای واکنش سریع در بخش تولید، انتقال و توزیع تاکید کرد.