وی با اشاره به اینکه با تلاش کارکنان صنعت برق استان یزد، ظرفیت نیروگاههای خورشیدی این استان با 81.5 مگاوات در جایگاه ممتاز کشوری قرار دارد، تصریح کرد: صنعت برق استان یزد به این میزان بسنده نکرده و به تازگی با پیگیری انجام شده، تفاهم نامهای بین استانداری یزد و سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق کشور در خصوص توسعه انرژیهای تجدیدپذیر مبادله شده و بر اساس این تفاهمنامه، تا چهار سال آینده بالغ بر ۱۶۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان احداث خواهد شد.
او افزود: تلاش و پیگیری ما بر این است که تا پایان سال ۱۴۰۱، حدود ۲۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان احداث شود و بتوانیم از پتانسیل خوب استان یزد در زمینه انرژی خورشیدی بهره بگیریم.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد ضمن اشاره به احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی در آیندهای نزدیک تصریح کرد: این افزایش ظرفیت در سمت عرضه برای بهبود بخشی از ناترازی برق انجام خواهد شد، اما مهمتر از آن میبایست بتوانیم علاوه بر مدیریت سمت عرضه و ایجاد نیروگاه، مدیریت سمت مصرف را نیز پیش برده و بهینه سازی مصرف انرژی را دنبال نماییم.
وی گفت: در تفاهمنامه مبادله شده میان استانداری و ساتبا نیز به موضوع بهینه سازی انرژی پرداخته شده است، زیرا بهینهسازی مصرف علاوه بر همسو بودن با رویکرد صنعت برق استان در راستای توسعه متوازن سمت عرضه و تقاضا، زمینه ساز ایجاد اشتغال و کمک به محیط زیست و صرفه جویی در مصرف آب، برق و گاز خواهد بود.
اسدی همچنین ضمن اشاره به اجرای طرح بهینه سازی مصرف خانه به خانه در دو منطقه استان خاطرنشان کرد: توجه به مناطق کمتر برخوردار استان یزد و ایجاد زیرساخت در این مناطق نیز از رویکردهای صنعت برق استان است.
طرح بهینه سازی مصرف خانه به خانه در تابستان سال ۱۴۰۰ برای نخستین بار توسط شرکت برق منطقهای یزد اجرا شد که در این طرح سرویس، نصب سایهبان و تعویض پوشال کولر ۱۰۲۹ منزل در دو منطقه استان انجام شده و بر اساس برآوردهای صورت گرفته، مصرف آب کولر این منازل به میزان 30 درصد و مصرف برق این کولرها نیز به میزان 15 درصد کاهش یافت.